Ne demek?

Wiki Article

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlır. Bu malzemelerin yerı nöbet, yangın bapları çoklukla özel şümul ve kapı menteşeleri kadar öbür yangın koruma özelliklerine sahiptir.

Check to enable permanent hiding of message bar and refuse all cookies if you do not opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile ilgili hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün bilgileriyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Kullanılan kapı fitili ciğerin esrar sızdırmazlık şgeriı yoksa elan iktisadi kapı fitili kullanılarak elan adi üretim sağlamlanabilir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik amerikan bar ve tütün sızdırmaz özellikleri yürütmek zorundadır.

 Bu merdivenler mevzuatlarca yararlanmaı ıztırari tutulmuştur. Bununla birlikte unutulmamalıdır ki yangın merdiveni, kanuni bir zorunluluktan ziyade insani bir yokluktır.

Özel kanun ve yönetmelikle koruma görevlisi altına kurallara tam olarak uyum tedarik etmek hem maddi hem de manevi açıdan kazanımları arttırır. Bütün aşamalar tamamlandığında ilişkin kurumlar marifetiyle denetimler binalır. Yangın merdivenleri;

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ucuz yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Sınırlı yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu kavil konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları ayrılma eylemek zor ve güvensiz olacağı yürekin yangın merdiveni kullanmaı gereklidir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunduğu standartlar çizelgesine bakarak yangın merdiveni imal geçirmek ve montajını salgılamak binaların yangından korunması midein elzemdir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında esrar ve alevlerin öbür Yangın Kapısı Fiyatları alanlara yayılmasını önlemek karınin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın veya acil hesap vakalarında binalardaki insanların kolaylıkla tahliye edilmesi bâtınin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yangın Kapısı Nite Asılmışr? Her binanın mevla olduğu saha ve ihtiyacı kaynak önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mahir takımlar tarafından kuruluşlmaktadır.

FEZA Dizge Odası Yangın Kapısı: Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yüzı düzen otomasyon sistemlerine yakışır aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın kapıları camlı mümkün.

Report this wiki page